Skip to content

SERVICES

Film making

Outstanding video’s verdienen ook outstanding camera’s. Filmen doen we daarom met onze RED Digital Cinema Camera. Shooten in 6K (RAW) in 100 frames per seconde? Deze legende krijgt het ‘r niet warm of koud van.

Drone

Onze DJI Inspire 2 heeft ‘s werelds grootste festivals al onder zijn vleugels gehad. Deze drone heeft een X5S-camera aan boord, speciaal uitgebouwd om ook in RAW te filmen met een opnamekwaliteit van ruim 5K. Daarnaast heeft de drone een dual mode-functie, waardoor de piloot enkel hoeft te vliegen en een tweede operator de camera kan besturen. Zo vliegen we niet alleen veiliger, maar kunnen we ook nóg mooiere content schieten.

Crane

Onze camera crane van 8 meter is voorzien van een gimbalkop die eindeloze mogelijkheden geeft voor verschillende camerasetups. Van een RED tot uitgebouwde livestream-camera met zoom en follow focus. Onze operators besturen ze met speciale controllers onder aan de arm. Daarnaast kan de crane op verschillende ondergronden staan: op statief, op wielen, een dolly of zelfs een gator om bijv. op een festivalterrein ook verschillende area’s in beeld te brengen

Concept & Directing

Wij willen onthullen wat niet zichtbaar is. Dat betekent dat we verder gaan dan verzameling van beelden alleen. We vertellen een verhaal en gaan niet alleen voor een uniek concept, maar nemen ook de regie om dat concept dan ook werkelijkheid te laten worden en alles met elkaar samen te laten werken om zo het geheel om te toveren in een ass kicking video.

Edit

De plek waar alle elementen samen komen. Het moment waar urenlang getweakt wordt aan minuscule details en effecten. Waar een video echt tot leven komt en we doorgaan totdat we precies de juiste snaar raken. Een edit van STEROYD herken je.

KLAAR OM DE MIDDELMAAT
ACHTER JE TE LATEN?